78 Наукова конференція Одеської національної академії харчових технологій

DSC_4379DSC_438025 квітня у рамках 78 Наукової конференції науково-педагогічного складу  Одеської національної академії харчових технологій відбулося пленарне засідання на якому свою доповідь «Технологічні засади розробки нових видів відмінних за текстурою борошняних виробів на основі раціонального використання зернових ресурсів» блискуче представила к.т.н., докторант, доцент кафедри ТХКМВіХ О.В. Макарова.

Цього ж дня відбувалася постерна наукова сесія на якій наукову школу кафедри ТХКМВіХ представила к.т.н., ст. викл. Н.Ю. Соколова з постером на тему «Modern views on the formation of recipes for bakery products with low glycemic index», який посів 1 місце серед 32 представлених.

03B6C925-BA57-4A75-9327-CDFB1C9BE39A