Профорієнтаційна робота в школах

Сьогодні профорієнтація проходить відразу в двох локаціях і двома видами діяльності. Поки викладач кафедри к.т.н., доцент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Толстих Вікторія Юріївна розкриває секрети світу спецій в НВК 13, к.т.н., доцент Карина Валеріївна Аветисян зі студентами для учнів НВК «Надія »проводить майстер-клас з виготовлення кейк-попс

4C7EAF6A-FE45-46DE-ACB5-CDE7A620ECF2 F815E6C5-18CF-4D64-86AF-90B394131E24 F4C91FC3-F696-4A6A-8028-755C78AC83AF 123FF0BB-9291-44B8-9FC1-F50BF46257E6 C293DD8A-96AB-43FA-934F-244B7AA5C2E8