Відкриття науково-практичної конференції «Проблеми формування здорового способу життя у молоді»

Сьогодні відбулося відкриття науково-практичної конференції «Проблеми формування здорового способу життя у молоді». Співробітники кафедри ТХКМВ і Х також приймають активну участь в роботі конференції. Неймовірно цікаві та актуальні доповіді були на пленарному засіданні – основні тренди здорового харчування і останні розробки в галузі виробництва харчових продуктів. Аспірант кафедри Фатєєва А.С. представила доповідь «Продукти переробки зернових і олійних культур як функціональні складові вафельних виробів». Закінчилось пленарне засідання презентацією вафельних виробів з розробленим дизайном етикетки з QR-кодом і дегустацією. Етикетка з QR-кодом дозволяє зберегти інформацію про продукт або відправити її поштою, вайбром, СМС, соціальними мережами

IMG_6397 IMG_6399

IMG_6389 IMG_6387

IMG_6394 IMG_6403