Початок тривалої і плідної співпраці

6 листопада студенти нашої кафедри відвідали майстер-клас у пекарні делікатес-маркету Le Silpo. Під керівництвом технолога студенти ознайомились з основними технологічними аспектами виробництва круасанів, різноманітних хлібобулочних виробів, тонкощами ведення бізнесу в сегменті міні-пекарен та особливостями компоновки обладнання для підприємств малої потужності.

IMG-94350dcc94244764ec357bb94f95b63e-V IMG-02835870fcff474f67410ea93afeadf0-V IMG-5b8fb3879a715cce6d1e928d8ca85f10-V IMG-675688e3f9abafcf4f938116d9ab346c-V IMG-1e7b9722b7eee52c50b94aaf061f1246-V IMG-c96d2fec33cee7dd28233839f4b75755-V