21 листопада 2018 р. в рамках V Спеціалізованої виставки “Агросфера” відбувся Круглий стіл на тему “Хлібопекарська справа. Наука, освіта і виробництва – разом до процвітання”

21 листопада 2018 р. у Виставковому залі Морвокзалу в рамках V Спеціалізованої виставки “Агросфера” відбувся Круглий стіл на тему “Хлібопекарська справа. Наука, освіта і виробництва – разом до процвітання”.
Організатори: кафедра Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів, Навчально-науковий технологічний інститут харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова.
В роботі Круглого столу представили свої доповіді провідні фахівці в сфері виробництва хліба, як потужних підприємств хлібопекарської галузі, так і пекарень і підприємств малого бізнесу.
Спікерами Круглого столу були: директор з виробництва ТОВ “Одеський хліб” Добровольський В.В.; голова громадської організації “Безглютенове життя” Макарова Т.Є.; інженер-технолог ТМ “Булочна “Крендель” Попова Г.В.; пекар пекарні “BreadWay” Орланюк Є.А.; завідувач відділом випікання делікатес-маркету “Le Silpo” Бакланов Є.; д.т.н., доцент кафедри Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Одеської національної академії харчових технологій Лебеденко Т.Є.
Гостями та учасниками Круглого столу були провідні фахівці з підприємств – виробників хлібобулочних виробів, а також сировини для хлібопекарської галузі. Це директора, технологи, менеджери з розвитку, з якості продукції, співробітники виробничо-технологічних лабораторій: потужних хлібозаводів ТОВ “Одеський хліб”, ТОВ “Миколаївський хлібозавод №1”; пекарень ТМ “Булочна “Крендель”, “BreadWay”, ТОТ ГРУПП “Хлібник домик”, ФОП ТМ “Родинний хліб”, ЧП “Бойко”; відділень випікання в мережі “СІЛЬПО-ФУД”, “Експансія “Fozzy”; виробників сировини і міні-пекарні при селянському (фермерському) господарстві “Незабудка”; компанії “Puratos Ukraine” – виробника інноваційних інгредієнтів для хлібного виробництва; компанії “Enzym” – сучасна українська біотехнологічна компанія, що пропонує інноваційні продукти, хлібопекарські дріжджі та інші. Присутні були також викладачі і науковці кафедр Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів, Готельно-ресторанного господарства, а також магістри, що готуються за освітньою програмою “Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів”.
Всі учасники Круглого столу “Хлібопекарська справа. Наука, освіта і виробництва – разом до процвітання” отримали позитивні враження, досвід колег і нові фахові контакти, налагодження співпраці і взаємозв’язків між виробниками, науковцями, освітянами та студентами, що сприятиме розвитку підприємств, досягненню кращих результатів у підвищенні якості, харчової цінності і безпечності продукції, задоволенні вимог і потреб споживачів, а значить дозволить бути успішними і процвітаючими в Україні.

inCollage_20181128_101720653inCollage_20181128_101922419