19,21 грудня відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів

19,21 грудня відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів зі спеціальності 181 “Харчові технології” за освітньою програмою: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.

На захисті були присутні всі члени комісії на чолі з головою Василенко С.Л. – зав. центральної контрольно-виробничої лабораторії ЗАТ “Одессакондитер”.

Як показали результати роботи екзаменаційної комісії, загальний рівень підготовки молодих фахівців відповідає сучасним науково-теоретичним та практичним вимогам кондитерського виробництва.

Колектив кафедри вітає студентів з успішним захистом та бажає успіхів в подальшому житті!

IMG-e305f8d17ee5141a99c454fc151b8276-V IMG-db1ce8e6f9f1cc4b819b2bb1a3d07184-V IMG-6bb3fddefc28db574cbbac4bb9403549-V IMG-cc5a8fe03fcb2acebfce0574801e28e7-V IMG-e2979eb596361d3acedc2b7f46b42869-V IMG-d4bf5b5e05265a947a9a167e33520c87-V IMG-e2b0d2145cf04f090ab2217398b2f20d-V