Переможці освітнього проекту «Харчові технології 2019»

Переможці освітнього проекту «Харчові технології 2019» серед яких студенти нашої кафедри знаходяться на міжнародній виставці ISM 2019 Німеччини. Під час відвідування ISM 2019 у них є можливість ознайомилися зі спектром харчових продуктів на світовому ринку – від шоколаду і кондитерських виробів до печива і закусок. Вивчити основні тренди та інновації в обладнанні та оснащенні технологічних ліній. Разом зі студентами підвищити свою кваліфікацію і отримати нові знання вирушила к.т.н., доц. Солоницька І.В. Такі заходи стають вже доброю традицією кафедри, що дозволяє нашим викладачам і студентам бути завжди широко обізнаними у всіх аспектах розвитку харчової промисловості як в Україні, так і далеко за її межами.

247A7A47-042D-4C62-9FAD-87927A1B3335 E7E35502-8C52-4345-AC36-EE56136947C9 96618F97-C781-471E-AA52-154E5DFB20C9 64F0BD0B-35A6-4F55-880C-76A61B02C50C 841DA75E-FE9E-4DB5-8C88-E62B1198EFFF E7E35502-8C52-4345-AC36-EE56136947C9 C6954DF3-9CAE-419D-8D80-46E97756A67A 1A570A68-0CA6-4DC3-88A8-8A2F929D9AB1