Порядок денний №6-а від 23.12.19

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1.Звіт голів ЕК по захисту кваліфікаційних робіт магістрів д.ф.н.

2. Звіт кураторів про виконання плану роботи за 1 семестр 2019/2020 року

3. Затвердження плану учбово-методичної роботи кафедри на січень-лютий 2019 р.

Соколова Н.Ю.

4. Про забезпечення пожежної безпеки

Іоргачова К.Г.

5. Звіт про підвищення кваліфікації викладача ОТК Гришко Г.Ф.

6. Затвердження плана наукової роботи на період дистанційного модуля

Макарова О.В.

7.  Звіт проф.. Іоргачової К.Г. та доц.. Аветісян К.В. про підвищення кваліфікації на ЗАТ «Одесакондитер»

8. Затвердження плану профорієнтаційної роботи під час зимових канікул

Аветисян К.В.

9. Підготовка до проведення конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів»

Котузаки О.М.

10. Звіт викладачів про виконання індивідуальної роботи за 1 семестр 2019/2020 навч.р.

11. Звіт про роботу кафедри за 1-й семестр 2019/2020н.р.

Коркач Г.В.

12. Затвердження тем науково-методичних семінарів кафедри на 2020 рік

Макарова О.В.