7 студентів кафедри «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» виграли поїздку на Міжнародну кондитерську виставку «ISM 2018» в місто Кельн

20 грудня 2017 року відбувся фінал конкурсу «Харчові Технології 2018», організованого «Фондом Бориса Колеснікова», в якому перемогли 7 студентів кафедри «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», імена переможців – Загородня Вероніка, Паламарчук Богдан, Савенко Катя , Шевчук Настя, Моргунова Юля, Аксьонов Павло, Чернишова Настя, які поїдуть на Міжнародну кондитерську виставку «ISM 2018» в місто Кельн, Німеччина.

Кожен учасник нашої команди представив свою доповідь-презентацію, слід зазначити, що кожен виступ – це оригінальність, креативність, професіоналізм, високий рівень знань. Кожен позиціонував себе, як майбутній фахівець нашої галузі, показував результати теоретичних і практичних знань, отриманих за роки навчання в академії. Ми пишаємося нашими студентами!

Хочеться висловити подяку команді Фонду та журі, яке терпляче і професійно слухало виступи всіх фіналістів. Величезна подяка благодійному фонду Бориса Колеснікова, який виявляє талановиту молодь !!!

25498191_1146410725496193_948895475775537268_n 25507697_1146410758829523_6163134239766338607_n 25507652_1146410505496215_625305923244456003_n (1) 25550634_1146410515496214_4067050439348957452_n 25551916_1146410582162874_5239555125600136304_n 25551890_1146410622162870_2054529686102146649_n