Новини
Стажування ст. викладача Н.Ю. Соколовой в Нідерландському університеті «Sustainable Food Chains»
Стажування ст. викладача Н.Ю. Соколовой в Нідерландському університеті «Sustainable Food Chains»

К.т.н., ст. викладач кафедри технології хліба, кондитерських виробів і харчоконцентратів пройшла стажування у період з 10 по 22 червня в університеті «HAS» Нідерланди за програмою «Sustainable Food Ch...

Виїздні засідання екзаменаційної комісії на ЗАТ “Одессакондитер” та ТОВ “Одеський коровай”
Виїздні засідання екзаменаційної комісії на ЗАТ “Одессакондитер” та ТОВ “Одеський коровай”

21.06.2018 року відбулись виїздні засідання екзаменаційної комісії 1,2 на провідні підприємства хлібопекарської та кондитерської галузі : ЗАТ "Одессакондитер" та ТОВ "Одеський коровай" ...

19.06.2018 р. почали свою роботу екзаменаційні комісії №1,2 по захисту дипломних проектів бакалаврів
19.06.2018 р. почали свою роботу екзаменаційні комісії №1,2 по захисту дипломних проектів бакалаврів

19.06.2018 р. на кафедрі ТХКМВ і Х почали свою роботу екзаменаційні комісії №1,2 по захисту дипломних проектів бакалаврів. На засіданнях були присутня директор мережі „Сільпо” Самощенко Жанна Юріївна ...

Ми піклуємось про кожного студента!

  • Видатний колектив викладачів забезпечує своєчасну підготовку фахівців для хлібопекарської, кондитерської, макаронної і харчоконцентратної промисловостей.
  • Діюча наукова школа дозволяє студентам активно займатися дослідницькою роботою, брати участь в наукових проектах.
  • Поєднання класичних традицій освіти і науки та сучасних досягнень визнаного світового рівня.
  • Кафедра дає випускникам фундаментальні знання і знайомить з новітніми технічними розробками і експериментами на сучасному обладнанні.
  • Програми обміну з кращими світовими університетами та науковими центрами.
  • Кожен випускник забезпечений першим місцем роботи.1435237577