Cемінар «Нові інгредієнти та технології кондитерських виробів»

4 жовтня пройшов семінар «Нові інгредієнти та технології кондитерських виробів», який провела компанія «Palmira». В семінарі прийняли участь викладачі кафедри Коркач Г.В. та Аветисян К.В. Були представлені цікаві доповіді провідних компаній FMC, Gelita, Firmenich, Roquette, Palmira по виробництву та просуванню інгредієнтів на ринок харчових продуктів.

IMG-4114225d796a6f637d7f3800d4311ecf-V IMG-db04d087f5357fc8d037843ae0d7941b-V IMG-dce0c099ebd202f8e82f2360965877d8-V

IMG-0ee74c7c3a7ee9de44bf1dafc3b727b4-V IMG-02cef8edacc7adb90e42a8f73b59b162-V