Дистанційне навчання

ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ

У 1 семестрі 2020-21 навчального року на кафедрі ТХКМВіХ навчання студентів проводиться за змішаною схемою, лекції та практичні заняття з певних дисциплін проводяться в он-лайн режимі з використанням платформи Zoom, а лабораторні заняття – аудиторно, згідно розкладу (перелік дисциплін наведено нижче).

 

Назва дисципліни Прізвище викладача Група
Контроль якості, безпека та екологія в галузі Аветісян К.В. ТЗХ-43а,б,в
Проектування підприємств галузі з КП  

Павловський С.М.

Гордієнко Л.В.

 

ТЗХ-43а,б,в
Технологія кондитерського виробництва  

Іоргачова К.Г.

Хвостенко К.В.

 

ТЗХ-43а,б,в
Технологія харчоконцентратного вир-ва Толстих В.Ю. ТЗХ-43а,б,в
 

Технологія хлібопекарського вир-ва

 

Соколова Н.Ю.

 

ТЗХ-43а,б,в

ТХВ (Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)  

 

Солоницька І.В.

 

ТЗХ-31, 32, 33,

ТМ-31, 33, 34, 35,

ТР-30

Гордієнко Л.В.

 

Павловський С.М.

 

ТХ-307, ТХ-308, ТХ-311с, ТХ-309с, ТЛ-306.

ПВ-30, ТВс-31, ТВ-31

Котузаки О.М.

 

Дисципліни кафедри ТХКМВіХ, що викладаються у 1 семестрі 2020-21 навчального року, розміщено на сайті дистанційного навчання Moodl.

 

КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБА, КОНДИТЕРСЬКИХ, МАКАРОННИХ ВИРОБІВ І ХАРЧОКОНЦЕНТРАТІВ 2020/2021 н.р.   Осінь

 

ВИКЛАДАЧ ДИСЦИПЛИНА Форма навчання ГРУПА
Проф. Іоргачова К.Г.

 

1 ТКВ (Технологія кондитерського виробництва) Стац. ТЗХ-43(а, б, в)
2 Інноваційні технології галузі з КП Стац. ТХП-51а
Доц. Соколова Н.Ю.

 

1 Технологія хлібопекарського вир-ва Стац. ТЗХ-43( а, б,в)
2 Інноваційні технології галузі з КП Стац. ТХП-51а
3 Промисловий інжиніринг підприємств галузі з КП Стац. ТХП-51б
4 Професійно-наукова іноземна мова Стац. ТХП-54
5 Технології хлібопекарського вир-ва    Заочн. ЗТХП-52
Доц. Гордієнко Л.В. 1. Технології харчових  виробництв (ТХКМВіХ) Стац.  

ТЗХ-31а,б; ТЗХ-32а; ТЗХ-33а,б; ТР-30а,б; ТМ-31а,б; ТМ-33 а,б; ТМ-34 а; ТМ-35а,б

 

2. Проектування підприємств галузі Стац. ТЗХ-43(а,б,в)
3. Проектування підприємств галузі    Заочн. ЗТХП-52(а,б)
Доц. Макарова О.В.

 

1 Спеціальні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів Стац. ТХП-51б
2 Інноваційні технології галузі з КП Стац. ТХП-51а, ТХП-54а
3 Теоретичні і практичні проблеми в технологіях галузей Стац.

 

ТХП-54а
4 ТМВ (Технологія макаронного виробництва) Заоч. ЗТХП-42
5 ТМВ (Технологія макаронного виробництва) Заоч. ЗТХП-52
6 Спеціальні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів Заоч. ЗТХП-61(а)
Доц. Котузаки О.М. 1 ТХВ (Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів) Стац.  

ТХ-307а, ТХ-307б, ТХ-308а, ТХ-308б, ТХ-309са, ТХ-311са, ТЛ-306а, ПВ-30а, ТВ-31а,
ТВ-31б, ТВс-31а

 

2 НДРС (бакалавр) Стац ТЗХ-43 абв
3 Методологія наукових досліджень Стац. ТХП-51а,б ТХП-54а
4 ТХВ (Технологія цукрового виробництва) Заоч ТЗЗ, ТМз,ТВз-3й курс
5 НДРС (бакалавр) Заоч. ЗТХП-52
Доц. Толстих В.Ю. 1 Технологія харчоконцентратного виробництва Стац. ТЗХ-43а, б
2 Технологія харчоконцентратного виробництва Заоч ЗТХП-52
3 Промисловий інжиніринг підприємств галузі Стац. ТХП-51б
4 Технологія цукрового виробництва Заоч

 

722-40с, 722-42с, ТВз-12с
Доц. Коркач Г.В. 1 Методика викладання у ЗВО Стац. ТХП-51,54
Доц. Хвостенко К.В. 1 ТКВ (Технологія кондитерського виробництва) Стац. ТЗХ-43а,б,в
2 Технологія хлібопекарського вир-ва Стац. ТЗХ-33а,б
3 Спеціальні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів Стац. ТХП-51б
4 ПНІМ (Професійно-наукова іноземна мова) Стац. ТХП-54а
5 ТКВ (Технологія кондитерського виробництва) Заоч. ЗТХП-42
6 Спеціальні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів Заоч. ЗТХП-61(а)
7 Технологія хлібопекарського вир-ва Заоч. ЗТХП-42
Доц. Павловський С.М. 1 ТХВ (Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів) Стац.  

ТХ-307 (б), ТХ-311с(а), ТХ-308 (а), ТХ-307 (а), ТХ-309с (а), ТЛ-306 (а), ТВс-31(а), ТВ-31(б), ТВ-31(а), ПВ-30(а)

 

2 Основи автоматизованого проектування Заочн. ЗТХП-42(а, б)
3 Стандартизація, метрологія, сертифікація та УЯ Стац. ТЗХ-33а,б
4 Проектування підприємств галуі Стац. ТЗХ-43( а, б,в),
5 Проектування підприємств галуі    Заочн. ЗТХП-52(а,б)
Доц. Аветісян К.В. 1 Основи наукових досліджень стац ТЗХ-33(а б)
2 Основи наукових досліджень заочн ЗТЗ – 32а
3 Контроль якості, безпека та екологія в галузі (НАССР і GMP) Стац. ТЗХ-43(а, б, в)
4 Контроль якості, безпека та екологія в галузі (НАССР і GMP) заочн ЗТХП-52(а,б)
Доц. Солоницька І.В. 1 Технології харчових виробництв (ТХКМВіХ) Стац.  

ТЗХ 33 а,б

ТЗХ 32 а,б,

ТЗХ 31а,б

ТМ 31а,б

ТМ 32а,б

ТМ 33а,б

ТМ 34а,б

ТМ 35а,б

ТР 30 а,б