Графік роботи екзаменаційної комісії

Вказівки для перевірки дипломного проєкту на антиплагіат

ГРАФІК роботи  ЕК (кондитерський) 

факультету «Технологія зерна і зернового бізнесу» по захисту кваліфікаційних робіт здобувачів СВО „Магістр” зі спеціальності 181 –«Харчові технології» ОП «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» денної форми навчання у 2021-2022 навчальному році

Дата

Аудиторія

Початок роботи Форма навчання

Кількість студентів

21, 23 грудня 2021

Zoom

10:00 Денна

9

Тема: Захист дипломних проєктів

Підключитися до конференції Zoom

https://us05web.zoom.us/j/2946561985?pwd=S2xWSHFHOHdqNmVLNThhakpRQ2FTZz09

Ідентифікатор конференції: 294 656 1985

Код доступу: 55555

ГРАФІК роботи ЕК (хліб)

факультету «Технологія зерна і зернового бізнесу» по захисту кваліфікаційних робіт здобувачів  СВО „Магістр” за спеціальністю 181 “Харчові технології” ОП „Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів” денної форми навчання у 2021-2022 навчальному році

 

Дата

Аудиторія

Початок роботи

Форма           Кількість

навчання        студентів

22, 24 грудня 2021

Zoom

10:00

Денна                 2

Підключитися до конференції Zoom

https://us04web.zoom.us/j/3437718819?pwd=SnJnQnBoa3dYZkRON0RLQWRnZzZKZz09

Ідентифікатор конференції: 343 771 8819

Код доступу: 1965