Анотації на кваліфікаційні роботи магістрів

2020 рік 

Баюш Олена Сергіївна Тема: «Проектування макаронної фабрики з автоматизованою лінією для виробництва коротких виробів класу Екстра в м. Балта Одеської області»      

Кубай Анастасія Володимирівна Тема: «Розширення виробництва СТ «Калина плюс» м. Бершадь з будівництвом борошняного цеху»

2019 рік

Дипломний проект

Свердликівська В.В. Тема: «Розробка технології здобних виробів підвищеної біологічної цінності та впровадження нового асортименту в пекарні-булочній ФОП Попова Г.В. в м. Одеса»

Мартинова А.С. Тема: «Розширення асортименту продукції на пекарні ТОВ «Власта КП» в м. Одеса за рахунок впровадження пшеничних виробів з використанням нехлібопекарських видів борошна»

Фурман А.С.  Тема: «Удосконалення технології збивних виробів підвищеної харчової цінності при розширені виробництва на ТОВ ФІРМА «Грона»

Воднік О.С.

Коротаєва К.К.  Тема: «Розробка технології кексів з впровадженням
нового асортименту на ПП ВТК «Лукас»

Шульга А.Р. Тема: «Розширення асортименту бісквітних напівфабрикатів з використанням продуктів переробки нехлібопекарських культур»

Вінницький О.В. Тема дипломного проекту: “Розробка технології хліба на хмелевих заквасках спонтанного бродіння та впровадження нового асортименту в пекарні-булочній ФОП Попова Г. В. в м. Одесса.

Комплексна дипломна кваліфікаційна робота

Заплітна Є.А.

Дипломна кваліфікаційна робота

Сортуренко М.В. Тема дипломної кваліфікаційної роботи: «Проект впровадження хліба покращеної якості на пшеничних спонтанних заквасках на пекарні ТОВ «Модерн Трейд» в м. Одеса»

Амбросова Д.Д.  Тема дипломної кваліфікаційної роботи: “Використання плівчастих сортів пшениці в технології зернових галет”.

Шевцова Д.П.  Тема дипломної кваліфікаційної роботи: «Удосконалення технології цукерок з синбіотичним комплексом»

Шпаковська С.О.  Тема дипломної кваліфікаційної роботи: «Використання сумішей в технології борошняних кондитерських виробів з пластичного тіста»

Нєнова Г.С.  Тема дипломної кваліфікаційної роботи: «Удосконалення технології різних за текстурою вафель на основі використання борошна з екстра-м’якозерної пшениці»

Кваліфікаційна робота

Яківчук Я.В. Тема кваліфікаційної роботи: «Удосконалення технології галет на основі плівчастих сортів пшениці з впровадженням на ТОВ «Солодка мрія – Вінниця»»

Мєдвєдь С.М. Тема кваліфікаційної роботи: «Розширення виробництва вафельної продукції з використанням цільнозмеленого борошна з чорнозерної м’якої пшениці на підприємстві ФОП Станкова Н.О.»

Воєвудська Ю.З.  Тема кваліфікаційної роботи: Удосконалення технології нуги з підвищеною біологічною цінністю та зниженою цукроємністю»

Садченко І.Р.  Тема кваліфікаційної роботи: «Розширення виробництва підприємства ТОВ «Власта КП» з впровадженням нового асортименту східних солодощів на основі цукрозамінників»

Янчикова Л.І.  Тема кваліфікаційної роботи: «Впровадження технології нуги з використанням рослинних протеїнових добавок при розширені виробництва на ТОВ «Солодка мрія – Вінниця»»

 

Дата

Аудиторія

Початок роботи

Прізвища студентів

19.12.2018

(кондитера)

Д-107 10:00

Ковальчук Д.С.

Деменська М.О.

Карпик Я.І.

Моргунова Ю.В.

Конецул Л.О.

Миргородська Л.С.

Мишачова Г.І.

20.12.2018

(хлеб)

Д-103 10:00

Аксьонов П.Е.

Шеремета О.Л.

Савенко К.В.

Алейнікова С.О.

Сімонова А.О.

Головняк В.О.

21.12.2018

(кондитера)

Д-107 10:00

Варивода О.О.

Косінчук А.С.

Зеленюк Л.В.

Зантарая С.О.