Майстер клас сучасних методів дегустації хліба і шоколаду

Викладачі кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів відвідали майстер клас сучасних методів дегустації хліба і шоколаду, який проходив в рамках міжнародної науково-практичної конференції “Технології харчових продуктів і комбікормів” в Laboratory of Sensory analysis Одеської національної академії харчових технологій.

22046906_1439308852843360_1329938085552628165_n 22050321_1439309249509987_1833791310110500163_n 0-02-05-38755fc83a31d3d0f7d410b8e98c8421788e3eaccea0a0a285afc8471d57fac4_full

22046576_1439309126176666_2530471013751015954_n 22089847_1439309039510008_2529235535224015598_n 22089210_1439308966176682_5571603304968387936_n