№ з/п | Назва навчальних дисциплін | Курс | Лектор | Викладач, який виконує поточний контроль |
Осінній семестр |
||||
1 | Теоретичні основи харчових технологій | ІІІ | Доц. | Ст. викл. Соколова Н.Ю. |
2 | Технологія хлібопекарського виробництва | ІІІ | Доц. | Ст. викл. Хвостенко К.В. |
3 | Товарознавство харчових продуктів | ІІІ | Доц. | Ст. викл. Хвостенко К.В. |
4 | ТХВ (Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів) | ІІІ | Доц. Павловський С.М. | Ст. викл. Соколова Н.Ю. |
5 | ТХВ (Технологія цукрового виробництва) | ІІІ | Ст. викл. Котузаки О.М. | Доц. Толстих В.Ю.
Зав. лаб. Карацуба Н.Л. |
6 | Науково-дослідна робота студентів | ІV | – | Доц. Гордієнко Л.В. |
7 | Проектування підприємств галузі | ІV | Доц. Павловський С.М. | Доц. Павловський С.М. |
8 | ТХК виробництва хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів | ІV | Доц. Солоницька І.В. | Ст. викл. Соколова Н.Ю.
Зав. лаб. Карацуба Н.Л. |
9 | Технологія кондитерського виробництва | ІV | Проф. Іоргачова К.Г. | Ст. викл. Котузаки О.М. |
10 | Технологія макаронних виробів | ІV | Доц. Макарова О.В. | Ст. викл. Хвостенко К.В. |
11 | Технологія харчових концентратів | ІV | Доц. Толстих В.Ю. | Ст. викл. Хвостенко К.В. |
12 | Технологія хлібопекарського виробництва | ІV | Ст. викл. Соколова Н.Ю. | Ст. викл. Соколова Н.Ю.
Зав. лаб. Карацуба Н.Л. |
13 | Інноваційні технології галузі з КП | Магістри
наук. І курс |
Проф. Іоргачова К.Г. | Ст. викл. Аветисян К.В. |
14 | Методика викладання у ВНЗ | Магістри
наук. І курс |
Доц. Коркач Г.В. | Ст. викл. Хвостенко К.В. |
15 | Методологія наукових досліджень | Магістри
І курс |
Ст. викл. Котузаки О.М. | Доц. Лебеденко Т.Є. |
16 | Проектування хлібопекарських, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних підприємств | Магістри практ.
І курс |
Доц. Павловський С.М. | Доц. Павловський С.М. |
17 | Спеціальні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів | Магістри практ.
І курс |
Доц. Лебеденко Т.Є. | Ст. викл. Аветисян К.В. |
№ з/п | Назва навчальних дисциплін | Курс | Лектор | Викладач, який виконує поточний контроль |
Весняний семестр | ||||
1 | Основи наукових досліджень | ІІ | Доц. Лебеденко Т.Є. | Ст. викл. Соколова Н.Ю. |
2 | ТХВ (Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів) | ІІ | Доц. Гордієнко Л.В. | Ст. викл. Соколова Н.Ю. |
3 | ТХВ (Технологія цукрового виробництва) | ІІ | Доц. Толстих В.Ю. | Ст. викл. Хвостенко К.В. |
4 | Основи автоматизованого проектування | ІІІ | Доц.
Павловський С.М. |
Доц.
Павловський С.М. |
5 | Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю | ІІІ | Доц.
Павловський С.М. |
Ст. викл. Хвостенко К.В. |
6 | Технологія кондитерського виробництва | ІІІ | Проф. Іоргачова К.Г. | Доц. Толстих В.Ю.
Зав. лаб. Карацуба Н.Л. |
7 | Технологія макаронного виробництва | ІІІ | Доц. Макарова О.В. | Ст. викл. Хвостенко К.В. |
8 | Технологія харчоконцентратного виробництва | ІІІ | Доц. Толстих В.Ю. | Ст. викл. Соколова Н.Ю.
Зав. лаб. Карацуба Н.Л. |
9 | Науково-дослідна робота | Магістри
наук. І курс |
– | Доц. Гордієнко Л.В. |
10 | Науково-дослідна робота | Магістри
практ. І курс |
– | Доц. Павловський С.М. |
11 | Управління якістю продукції у виробництві ХКМВіХ | Магістри
І курс |
Доц. Солоницька І.В. | Ст. викл. Хвостенко К.В. |
12 | Технологічний інжиніринг підприємств галузі | Магістри
наук. І курс |
Ст. викл. Соколова Н.Ю. | Ст. викл. Соколова Н.Ю. |
13 | Спеціальні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів | Магістри практ.
І курс |
Доц. Коркач Г.В. | Ст. викл. Аветисян К.В. |
14 | Наукові основи розробки і удосконалення технологій хлібопекарських, кондитерських і макаронних виробництв | Аспір. | Доц. Макарова О.В. | Доц. Макарова О.В. |