ПОРЯДОК ДЕННИЙ, протокол № 7 від 11.03.19
1.Затвердження тем дипломних проектів
Лебеденко Т.Є., Гордієнко Л.В.
- Звіт Макарової О.В. у зв´язку з обранням за конкурсом на посаду доцента кафедри
- Про підготовку до Всеукраїнської наукової конференції студентів з розділу «Харчові технології», яка відбудеться 13-15 травня
Котузаки О.М.
- Звіт Толстих В.Ю. у зв´язку з обранням за конкурсом на посаду доцента кафедри
- Затвердження програми основного і додаткового іспитів для вступу на освітній рівень доктора філософії PhDзі спец. 181 Харчовітехнології, спеціалізація «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів»
Іоргачова К.Г.
- Затвердженняробочоїпрограми з дисципліни «Інноваційні технології галузі з КП» для студентів магістрів
Лебеденко Т.Є.
- Оновлення тематики дипломнихпроектів, кваліфікаційнихробіт магістрів з урахуванням регіональних і національних потреб, а також світового ринку хліба та кондитерських виробів
Лебеденко Т.Є.
- Звітздобувачавченого звання доц. Хвостенко К.В. за період робот из 10.09.18 у зв´язку з присвоєнням вченого звання доцента кафедри
- Затвердженняметодичнихвказівок до практичних робіт з курсу «Промисловий інжиніринг підприємств галузі» з розділу «Хлібопекарське виробництво» для студ. Спец. 181 д.ф.н. та з.ф.н.
Соколова Н.Ю.
- Про оновлення білетів для кандидатського іспиту по спец. 05.18.01 – технологіяхлібопекарськихпродуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Іоргачова К.Г.
- Затвердженнянавчальноїпрограми з дисципліни «Технологічний та хімічний контроль виробництва хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» для бакалаврів
Солоницька І.В.