Публікації

Підручники, навчальні посібники

Безымянный11

     1. Технологія хлібопекарського виробництва. Практикум / Т.Є. Лебеденко, Г.Ф. Пшенишнюк, Н.Ю. Соколова. – Одеса: “освіта України”, 2014. – 398 с. (гриф МОН)

images112. Проектування підприємств кондитерської промисловості /К.Г. Іоргачова, Л.В. Гордієнко, В.Ю. Толстих, Г.В. Коркач – Одеса, «Сімекс-прінт», 2013 – 272 с. (гриф МОН)

konditer_praktikum3. Технологія кондитерського виробництва. Практикум. / К.Г. Іоргачова, О.В. Макарова, Л.В. Гордієнко, Г.В. Коркач. – Одеса, «Сімекс-прінт», 2011 – 208 с. (гриф МОН)

4. Козлов Г.Ф. Товароведение продовольственных товаров растительного происхождения. Учебное пособие. Ч.1./ Г.Ф. Козлов, А.Я. Каминский, Ф.Е. Дубровин – Одесса: Лерадрук, 2011.– 400 с.

5. Козлов Г.Ф. Товароведение продовольственных товаров животного происхождения. Учебное пособие. Ч.2./ Г.Ф. Козлов, А.Я. Каминский, Ф.Е. Дубровин – 3-е изд., перераб. и доп. – Одесса: Лерадрук, 2011.– 364 с.

Теоретичні основи товарознавства. Навчальний посібник/ Сердюк Л.В., Дубровін Ф.Є., Камінський А.Я., Козлов Г.Ф., Гайдукович Г.Є. – Роздільна: Лерадрук, 2008. – 340 с. – ISBN 966-8164-77-6.

Монографії

Безымянный1111. Іоргачова К.Г. Хлібобулочні вироби оздоровчого призначення з використанням фітодобавок: монографія / К.Г. Іоргачова, Т.Є. Лебеденко. – Київ: К-Прес, 2015. – 463 с.

152. Капрельянц, Л. В. Функціональні продукти: монографія / Л. В. Капрельянц, К. Г. Іоргачова. – О. : Друк, 2003. – 312 с.

3. Козлов Г.Ф. Проблемы питания и здоровья Ч.2./Г. Козлов – Одесса: Изд-во “Optimum“, 2007. – 413c., табл. 10. – ISBN 978-966-344-183-2.

4. Козлов Г.Ф. Проблемы питания и здоровья Ч.1./Г.Козлов – Одесса: Изд-во “Optimum“, 2006. – 395 c., ил. – ISBN 966-344-119-4.