Розробки

originalНАЙМЕНУВАННЯ:  бісквітний напівфабрикат “УСМІШКА”

ОСОБЛИВОСТІ: на основі безглютенової суміші борошна з крихт просяних пластівців, кукурудзяного борошна і рисового борошна  та  модифікованого крохмалю.

ПЕРЕВАГИ: використання безглютенових видів борошна дозволяє    створити продукцію спеціального призначення з підвищеною харчовою цінністю, урізноманітнити раціон харчування людей хворих на целіакію, ефективніше використовувати зернові ресурси і знизити собівартість продукції

НОРМАТИВНИЙ або ОХОРОННИЙ ДОКУМЕНТ : Патент № 83249, НД на дослідну партію

 

zernovoj-hlebНАЙМЕНУВАННЯ:  хліб “ОСОБЛИВИЙ”

ОСОБЛИВОСТІ:  виготовлений на основі борошна з зернових сумішей (з замоченого диспергованого зерна пшениці, борошна з крихти вівсяних або пшеничних пластівців, кунжутного насіння) на молочній сироватці

ПЕРЕВАГИ:  розроблена технологія дозволяє покращити якісні характеристики зернового хліба, забезпечити максимальне збереження вітамінів, харчових волокон, закладених природою в пшеничному зерні, розширити асортимент виробів функціонального призначення

НОРМАТИВНИЙ або ОХОРОННИЙ ДОКУМЕНТ:  Патент № 86706 , НД на дослідну партію

 

24fa86e6fd6ace262629adef24cf4f82НАЙМЕНУВАННЯ: бісквіт «ПІВДЕННИЙ»

ОСОБЛИВОСТІ:  Повна заміна меланжу на побічний продукт – модифікований альбумін сухий, використання суміші пшеничного та амарантового борошна

ПЕРЕВАГИ:  Модифікація альбуміна сухого дозволила отримати стабільну піну із заданими характеристиками, поліпшити реологічні характеристики бісквітного тіста, повністю замінити меланж в рецептурі без зниження якісних показників бісквітних напівфабрикатів, а використання амарантового борошна – регулювати технологічні властивості пшеничного борошна та покращити співвідношення нутрієнтів у виробах

НОРМАТИВНИЙ або ОХОРОННИЙ ДОКУМЕНТ: Патент на корисну модель № 27633, проект нормативної документації

keks-zdoroveНАЙМЕНУВАННЯ: кекс на дріжджах “ПРЕМІУМ”

ОСОБЛИВОСТІ: виготовлений з використанням борошна з пшениці-ваксі

ПЕРЕВАГИ:  скорочення тривалості технологічного циклу виробництва, забезпечення стабілізації якості готової продукції та подовження термінів зберігання її свіжості

НОРМАТИВНИЙ або ОХОРОННИЙ ДОКУМЕНТ: Патент на корисну модель № 97841, проект нормативної документації

 

n8bfosfjНАЙМЕНУВАННЯ: хліб житньо-пшеничний “СТОЛИЧНИЙ НОВИЙ”

ОСОБЛИВОСТІ:  виготовлення на консервованих заквасках спонтанного бродіння з внесенням нетрадиційних видів борошна

ПЕРЕВАГИ:  розроблена технологія дозволяє забезпечити дискретні умови виробництва житніх сортів хліба з підвищеною харчовою цінністю

НОРМАТИВНИЙ або ОХОРОННИЙ ДОКУМЕНТ:  Патент на корисну модель № 67174, проект нормативної документації.

 

hleb-v-hlebopechke

НАЙМЕНУВАННЯ: пшеничний хліб “НА ЗДОРОВ’Я” з хмелевим екстрактом

ОСОБЛИВОСТІ:  використання екстракту хмелю на молочній сироватці, який містить гіркі речовини, фенольні сполуки, пектинові, мінеральні речовини

ПЕРЕВАГИ: виріб високої якості з підвищеними харчовою цінністю, фізіологічними властивостями та показниками мікробіологічної безпеки, подовженими строками зберігання, покращує травлення, підвищує імунітет, знижує рівень холестерину в крові

НОРМАТИВНИЙ  або ОХОРОННИЙ ДОКУМЕНТ:  Патент на корисну модель № 48117,        проект НД,  експертний висновок Українського науково-дослідного інституту медицини транспорту

993_013292e_5426_6hiНАЙМЕНУВАННЯ: пшеничний хліб “ДАРУНОК ПРИРОДИ”

ОСОБЛИВОСТІ:  Використання екстракту глоду, який містить моно-, дицукри, органічні кислоти, флавоноїди, пектинові, дубильні речовини, вітаміни С, Р, РР, каротиноїди, мікроелементи

ПЕРЕВАГИ:   Виріб високої якості з підвищеними харчовою цінністю, радіопротекторними, антиоксидантними властивостями та показниками мікробіологічної безпеки, подовженими строками зберігання

НОРМАТИВНИЙ або ОХОРОННИЙ    ДОКУМЕНТ:  Патент на корисну модель № 92582, проект НД, експертний висновок Українського науково-дослідного  інституту медицини транспорту

 

4606505658_151x112 (1)НАЙМЕНУВАННЯ: Консервована суха закваска для виробництва житньо-пшеничних сортів хліба

ОСОБЛИВОСТІ:  виготовлена на основі суміші житнього та нетрадиційного виду борошна (вологість – 10,6 %, кислотність – 12,5 град, підйомна сила після відновлення – 18 хв)

 ПЕРЕВАГИ:   Низька вологість закваски та збереження біотехнологічних властивостей

НОРМАТИВНИЙ або ОХОРОННИЙ ДОКУМЕНТ:  Патент № 67174, проект НД

 

0eda52caece426ab31f688a1a761d527НАЙМЕНУВАННЯ: двохшаровий мармелад “ПОСЕЙДОН”

ОСОБЛИВОСТІ: заміна глюкозы, патоки та ½ цукру на  глюкозний сироп

ПЕРЕВАГИ: зниження вмісту цукру, уповільнення процесу зацукровування  виробів при зберіганні, зниження собівартості.

НОРМАТИВНИЙ або ОХОРОННИЙ ДОКУМЕНТ : патент № 37088, проект НД

 

prigotovlenie-domashnego-marmelada1НАЙМЕНУВАННЯ: мармелад “ЦИТРОН”

ОСОБЛИВОСТІ:  заміна цукру на комплекс фруктози та полідекстрози

ПЕРЕВАГИ:  надання мармеладу дієтичних властивостей, зниження гликемічного індексу, наявність пребіотичних речовин в продукті

НОРМАТИВНИЙ або ОХОРОННИЙ ДОКУМЕНТ: патент № 57690, проект нормативної документації

 

 

shutterstock_94716472НАЙМЕНУВАННЯ: мармелад желейний “ЖИВИНКА”

ОСОБЛИВОСТІ: виготовлений з використанням мікрокапсульованих біфідобактерій з частковою заміною в рецептурі цукру на лактулозу

ПЕРЕВАГИ:  введення до складу мармеладу синбіотичної добавки дозволяє покращити нормальну мікрофлору кишечника людини, створює можливість одержання мармеладу з лікувально-профілактичними властивостями

НОРМАТИВНИЙ або ОХОРОННИЙ ДОКУМЕНТ: патент № 67252, проект НД

 

Foto-2-булочка-СтоличнаяНАЙМЕНУВАННЯ: булочка “КОРИСНА ”заморожений напівфабрикат

ОСОБЛИВОСТІ:  виготовлена із замороженого напівфабрикату за удосконаленою технологією хлібобулочних виробів з використанням рослинної олії, на молочній сироватці

ПЕРЕВАГИ:   удосконалена технологія дозволяє покращити якісні характеристики хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів , забезпечити максимальне збереження біологічно активних речовин при заморожуванні, розширити асортимент свіжовипеченими хлібобулочними виробами без збільшення персоналу та техніки

НОРМАТИВНИЙ або ОХОРОННИЙ ДОКУМЕНТ:  патент № 76495, проект НД

image_55a8cfa72bacdНАЙМЕНУВАННЯ: булочка “МОРСЬКА ” недовипечений напівфабрикат

ОСОБЛИВОСТІ:  виготовлена за технологією відкладеного випікання з лікувально-профілактичними властивостями на молочній сироватці

ПЕРЕВАГИ:  реалізація розроблених технологій дасть можливість для розвитку нового напрямку в хлібопеченні – виробництва хлібобулочних виробів  на основі технології відкладеного випікання, а також розширення асортименту хлібобулочних виробів шляхом введення на ринок свіжовипечених хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення.

НОРМАТИВНИЙ або ОХОРОННИЙ ДОКУМЕНТ: патент № 76073