Тренінг «Оцінка та коригування хлібопекарських властивостей зерна та борошна»

17-19 травня 2017 року на базі науково-дослідних лабораторій кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів та  кафедри технології переробки зернаОНАХТ був проведений тренінг «Оцінка та коригування хлібопекарських властивостей зерна та борошна», орієнтований на спеціалістів в зернопереробній, хлібопекарській та кондитерській промисловості, з метою ознайомлення із сучасними та нетрадиційними сортами пшениці, їх технологічними властивостями, особливостями хлібопекарських властивостей борошна, отриманого з таких сортів пшениці, набуття навичок по визначенню хлібопекарських властивостей зерна та борошна на найсучаснішому лабораторному обладнанні; ознайомлення із практичними аспектами фортифікації борошна, зміни та стабілізації його технологічних властивостей.

 

4