Тренінг «Оцінка та коригування хлібопекарських властивостей зерна та борошна»

13-15 вересня 2017 року на базі науково-дослідних лабораторій кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів та  кафедри технології переробки зернаОНАХТ був проведений тренінг «Оцінка та коригування хлібопекарських властивостей зерна та борошна», орієнтований на спеціалістів в зернопереробній, хлібопекарській та кондитерській промисловості, з метою ознайомлення із сучасними та нетрадиційними сортами пшениці, їх технологічними властивостями, особливостями хлібопекарських властивостей борошна, отриманого з таких сортів пшениці, набуття навичок по визначенню хлібопекарських властивостей зерна та борошна на найсучаснішому лабораторному обладнанні; ознайомлення із практичними аспектами фортифікації борошна, зміни та стабілізації його технологічних властивостей.

21686122_2017187821833317_36282127556642737_n 21686258_2017187928499973_6390306184672599738_n21687631_1508834035837536_933328007376774271_n 21687541_1508828679171405_2661273473818908851_n 21761724_1508829109171362_651657581596908141_n 21686482_1508827549171518_7984000948975914397_n