Виробнича практика

L1UFEekU9Fk

Партнерство з промисловими підприємствами:

•Практична підготовка студентів;

• Науково-практичні семінари з працівниками технологічних служб;

• Апробація наукових результатів – випуск дослідних партій виробів;

• Учбово-науково-виробничі комплекси;

• Стажування та підвищення кваліфікації;

• Лекції провідних фахівців галузі для студентів і викладачів кафедри.

 

 

БАЗИ ПРАКТИКИ:

ТОВ „Одеський коровай”

ТОВ „Одеська паляниця”

ЗАТ „Одесакондитер”

ТОВ «Ашан Україна»

СПД «Акопов Г.Р.» (конд. цех «Буратино»)

СПД «Шолопко С.О.» (пекарня «Булочна №1»)

ТОВ «Ніка»  (конд цех)

ПАТ Вінницька кондитерська фабрика

ТОВ «Трустянець-хліб»

ЗАТ «Тираспольський х/к»

«Альпі –Україна» конд.ф-ка м. Миколаїв

ВАТ «Миколаїв хліб»

ЗАТ ВО «КОНТІ»

ТОВ «Світ ласощів» м.Черкаси

ТОВ «Роздільнянський хлібозавод»

«Царь-хліб» м. Севастополь

СП «Бершабський хліб»

Херсонська кондитерська фабрика

ПАТ «Б-Д комбінат хлібопродуктів» (макаронне виробництво)