Практика

L1UFEekU9Fk

НАКАЗ про направлення студентів на практику 2019-2020 н.р.

Партнерство з промисловими підприємствами:

•Практична підготовка студентів;

• Науково-практичні семінари з працівниками технологічних служб;

• Апробація наукових результатів – випуск дослідних партій виробів;

• Учбово-науково-виробничі комплекси;

• Стажування та підвищення кваліфікації;

• Лекції провідних фахівців галузі для студентів і викладачів кафедри.

 

 

Види та терміни практик на кафедрі ТХКМВіХ на 2019-2020 н.р.

    СВО «Бакалавр»

  1. Ознайомча практика ( 1-й курс) 01.07 – 21.07.2020 р. (3 тижня)
    • ТОВ «Одеський хліб» (хлібозаводи №2, 4)
    • ЗАТ «Одесакондитер»
    • ТОВ «Сільпо-Фуд»
  2. Технологічна практика (3-й курс) 03.08 – 31.08.2020 р. (4 тижня)
  3. Переддипломна практика (3-й курс) 02.03 – 22.2020 р. (3 тижня)

СВО «Магістр»

  1. Виробнича практика (1 р.н.) 17.07 – 13.08.2020 р. (4 тижня)
  2. Дослідницька практика (2 р.н.) 14.08 -10.09. 2020 р.

   Для студентів заочної форми навчання за СВО «Бакалавр»

 Переддипломна практика (5-й курс) 24.02 – 15.03.2020 р. (3 тижня)

 Для студентів заочної форми навчання за СВО «Магістр»

  1. Дослідницька практика 10.02 -08.03. 2020 р.

 

БАЗИ ПРАКТИКИ:

ТОВ «Одеський хліб»

ТОВ «Власна КП»

ТОВ «Солодка мрія – Вінниця»

ПП ВТК «Лукас»

ТОВ «Пестрі шеф»

ТОВ ФІРМА «ГРОНА»

ТОВ «Умань хліб трейд»

ТОВ «Таврія-В»

ТОВ «Сільпо-Фуд»

ТОВ «Модерн-Трейд» (мережа супермаркетів «Копійка»)

ЗПТ «Одесакондитер»

 

ТОВ „Одеська паляниця”

ТОВ «Ашан Україна»

СПД «Акопов Г.Р.» (конд. цех «Буратино»)

СПД «Шолопко С.О.» (пекарня «Булочна №1»)

ТОВ «Ніка»  (конд цех)

ПАТ Вінницька кондитерська фабрика

ТОВ «Трустянець-хліб»

ЗАТ «Тираспольський х/к»

«Альпі –Україна» конд.ф-ка м. Миколаїв

ВАТ «Миколаїв хліб»

ЗАТ ВО «КОНТІ»

ТОВ «Світ ласощів» м.Черкаси

ТОВ «Роздільнянський хлібозавод»

«Царь-хліб» м. Севастополь

СП «Бершабський хліб»

Херсонська кондитерська фабрика

ПАТ «Б-Д комбінат хлібопродуктів» (макаронне виробництво)