Засідання секції Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів

Робота науково-практичної конференції «Проблеми формування здорового способу життя у молоді» продовжилась на секційних засіданнях. На засіданні секції Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів були представлені доповіді, присвячені стабілізації якості галет зі зниженою цукроємністю (маг. Моргунова Ю.В.), зниженню глікемічного індексу хлібобулочних виробів (маг.Головняк В.О.), удосконаленню технології хлібобулочних виробів з нетрадиційними видами сировини (студ. ОТК ОНАХТ Делі-Стоянова С.Г. ), використанню нетрадиційного фруктово-ягідної сировини при виробництві східних солодощей (маг. Ліщинська Ю.З). Також зацікавила доповідь гостей конференції – студентки Полтавського університету економіки і торгівлі Микитенко М. П. на тему «Використання вторинних продуктів переробки хеномелесу в технології виробів з дріжджового тіста». Наприкінці засідання студенти з найбільш вдалими та актуальними доповідями були відзначені дипломами та подарункамиIMG_6413 (1) IMG_6416IMG_6408