Одеський національний технологічний університет

Одеський національний технологічний університет

Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів

  • Про нас
    • Склад кафедри
    • Історія кафедри
    • Наші випускники
    • Наша гордість
    • Перелік дисциплін
  • Абітурієнту
    • Умови вступу
    • Програми підготовки
  • Студенту
    • Каталог вибіркових дисциплін
    • Програма атестаційного іспиту
    • Методичні матеріали
    • Розклад викладачів
    • Графік консультацій
    • Заочна форма навчання
    • Лабораторії
    • Практика
    • Працевлаштування
    • Силабуси навчальних дисциплін
    • Робочі програми
  • Наука
    • Тематика наукових досліджень
    • Наукові школи та напрями
    • Розробки
    • Патенти
    • Конференції
    • Тренінги та семінари
    • Дисертації
    • Наукова робота студентів
    • Клуби юних дослідників
  • Публікації
    • Підручники
    • Монографії
    • Статті
  • Публічна інформація
    • Положення про кафедру
    • Дотримання доброчесності
    • Накази на затвердження тем дипломних проєктів та кваліфікаційних робіт
    • Графік роботи екзаменаційної комісії
    • Анотації на кваліфікаційні роботи магістрів
    • Дистанційне навчання
    • Прядок денний
  • Новини
  • Контакти
  • UA
  • RU

Звертаємо Вашу увагу!!!

01 Травень, 2022

2 травня 2022 року ОНТУ працює у дистанційному режимі.

Наказ про організацію роботи 02 травня 2022 р. зі змінами

Наказ про організацію роботи 02 травня 2022 р. та 09 травня 2022 р.

Posted in Новини

Навігація записів

82 наукова конференція науково-педагогічного складу університету
Наступний запис
Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів

кабінет Д-216 на вул. Канатній

712-41-44, 11-44 (внутрішній зв'язок)
Одеський національний технологічний університет
  • Головний сайт
  • Сайт приймальної коміссії
  • Студентське життя
  • Розклад
  • Бібліотека

+38 (048) 712-40-88

вул. Канатна, 112, м. Одеса, 65039, Україна

вул. Дворянська, 1/3, м. Одеса, 65082, Україна

ONTU © 1902-2022